Het mooiste van de natuur,
meesterlijk bewerkt.

2013-07-13 17.18.49

De winkel

Bloemenpaleis Beukenhof is gevestigd naast de supermarkt Dirk van den Broek. Het eenvoudige pand geeft ruimte aan het ruime assortiment. De locatie is doelgericht gekozen, zodat u als klant na of voor het boodschappen doen bloemen kan kopen en/of bestellen in de winkel. Het buitengedeelte van de winkel biedt de mogelijkheden diverse producten te presenteren zodat u direct zicht hebt op de stijl en het assortiment van Bloemenpaleis Beukenhof.

Hoe het allemaal begon..

De achtergrond van de huidige eigenaar is gerelateerd aan het groene vak, de ouders van M.P. Oudeman hadden een kasteeltbedrijf waardoor Maurits al op jonge leeftijd in aanraking kwam met het groene vak. Doordat de geteelde bloemen verkocht moesten worden kreeg Maurits Oudeman de taak om de bloemen van deur tot deur te verkopen. Dit ging hem goed af en kreeg zo interesses in het verkopen en handelen van bloemen en planten. Sinds 1991 kreeg dhr. Oudeman de kans om een bloemenwinkel over te nemen in een supermarkt, dit was een succes. Voor een nieuwe uitdaging gingen ze op zoek naar een nieuw pand voor een tweede bloemenzaak in Goes.
Bloemenpaleis Beukenhof is in 2004 geopend als eenvoudige bloemenwinkel. De toenmalige eigenaren M.P. Oudeman en A. Oudeman hadden samen deze besloten vennootschap opgericht. De winkel is gevestigd nabij het winkelcentrum in Goes-zuid waarin verschillende bedrijven zijn gehuisvest. De locatie van de winkel is doelgericht gekozen door de toenmalige eigenaren, omdat hier veel passanten zijn. Sinds januari 2011 is M.P. Oudeman alleen eigenaar van deze B.V. en maakt hij samen met het team de winkel compleet.
IMG_1334

Het team

Het personeel bij Bloemenpaleis Beukenhof bestaat momenteel uit: acht parttimers, waaronder Angelique Wilde als manager. Angelique is onder andere verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de winkel, zoals: bloemwerk, inrichting, presentatie, inkoop van potterie en planning van het personeel.  Het vakkundige team bestaat uit; Annemarie Kloet, Chantal de Steur, Francella Dek, Judith van Iwaarden, Kim Minnaard, Lianne Tanis, Mariët op het Hof en Cora Franse, samen werken we aan een compleet plaatje.