Nieuwe website

In een week waar de zomer nog ver te zoeken is, breekt voor ons vandaag toch de zon door! Dat komt ongetwijfeld door het in gebruik nemen van de website, waar we al maanden mee bezig zijn en naar uit kijken. Ook voor u, als klant was het even wachten…al maanden kon er geen gebruik gemaakt worden van de webwinkel, maar ook die is nu in de lucht.

We hebben uw mening gevraagd via Facebook m.b.t. een nieuwe naam voor de winkel. Daar kregen we ontzettend veel leuke reacties op, van ‘Het Beukenbloempje’ tot ‘De flowergirlz’, er kwam veel voorbij. Uiteindelijk hebben we besloten om het toch bij de oude naam te houden; ‘Bloemenpaleis Beukenhof’. Wel was het duidelijk dat er een nieuw logo moest komen die onze naam een nieuw uiterlijk zou geven. Ook dit is in de afgelopen maanden tot stand gekomen. We zijn trots om u ook dit logo te mogen presenteren.

We zijn blij met deze ontwikkelingen en gaan op deze manier graag verder met innoveren. Voor nu wensen we u veel gemak van het gebruik van de website en horen het graag als u aanvullingen heeft!

Deze week geven wij u een kortingscode mee van 20% bij een bestelling in onze webwinkel. Met de code; nieuwewebsite ontvangt u de korting in het winkelmandje bij het afrekenen.

Een bloemige groet,

Namens het voltallige team; Bloemenpaleis Beukenhof

Reacties

Recent