Kerst inkopen!

Nog even en we zitten er weer middenin; kerstbomen, kransen, rendieren, kerstmarkten, kerststallen, kaarten, gourmetten, kerstliederen, familiebezoek en uiteraard decoraties met een diversiteit aan prachtige bloemen.

Afgelopen maandag waren we in Hardenberg, daar werd de jaarlijkse ‘Trendz’ najaarsbeurs gehouden. Een must voor de detailhandel; living, garden en outdoor, glas/porselein, toys, design, gift, beauty, fashion en toepassingen. Kortom; hét inkoopmoment voor ons om inspiratie op te doen en een nieuw assortiment te kopen. Zodra we binnen waren begon het feest; we werden ondergedompeld in de Herfst- en Wintersfeer, van rendieren tot potterie, van kaarten tot kapstokken. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er te koop! Samen met een collega gingen we op jacht naar een aanvulling voor de winkel, gericht op potterie maar ook decoraties in kerstsfeer.

We hebben als bloemist ondertussen onze “vaste” leveranciers gevonden, die passen binnen onze stijl en visie van de winkel. De eerste leverancier (Luimes&Luimes) die we tegenkwamen was blij ons te zien. Het is namelijk een hele trip naar Hardenberg vanuit Goes…na het eerste praatje bekeken we de handel die zij daar tentoongesteld hadden en ja, ze hadden prachtige potterie en decoraties, we deden eerst een rondje over de beurs zodat we goed konden oriënteren wat we gingen kopen. Na wat slenteren en de nodige ah en oh’s, kochten we een prachtig assortiment in, aan potterie en decoratie. Na een goedkeuring van onze werkgever besloten we ook nog wat interieurspullen te kopen; schilderijtjes, hertenkoppen, paraplubak en een leuke kapstok, alles in de stijl die bij ons past, conclusie een mooie trip met als eindresultaat een volle winkel!

Reacties

Recent