0 0.00
 
[mk_edge_slider first_el=”true” swiper_bg=”#000000″ parallax=”true” slides=”676,678″ full_height=”false” height=”400″ direction_nav=”none” pagination=”none” skip_arrow=”false”]
[mk_page_section padding_top=”40″ sidebar=”sidebar-1″]
[mk_custom_list title=”Waarom een workshop?” style=”e12d”]

  • Erg leuk om te doen
  • Leerzaam
  • U mag uw bloemstuk na afloop mee naar huis nemen

[/mk_custom_list][mk_button dimension=”outline” size=”large” url=”#gepland”]Bekijk komende workshops[/mk_button]

Lijkt het u leuk om meer met bloemen te doen?

Ieder seizoen van het jaar geven wij workshops. Dit zijn workshops die in de winkel worden gegeven, maar ook op locatie. De workshops in de winkel worden gegeven door Francella Dek en Angelique Wilde. Deze twee dames maken een workshopavond compleet met hun vakdeskundigheid en gezelligheid.

In de aanloop van de workshops in de winkel wordt er een e-mail verspreid onder geïnteresseerden. Mocht u ook interesse hebben dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief. N.a.v. de nieuwsbrief kunt u zichzelf en anderen opgeven via de e-mail of website.

* De kosten van de workshops variëren van € 25,- t/m € 45,-

Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven. Als u bijvoorbeeld een personeelsavond wilt organiseren of een vrijgezellenavond is het mogelijk om ons uit te nodigen voor het geven van een bloemenworkshop.

* Het minimale aantal personen voor een workshop is 20.
* De kosten gaan vanaf € 25,- per persoon.
[/mk_page_section]
[mk_ornamental_title font_family=”none” ornament_style=”norman-short-double” nss_align=”center”]Momenteel zijn er nog geen nieuwe datums bekend voor de workshops.

Wanneer er nieuwe datums zijn wordt dit bekend gemaakt op onze website en op Facebook.

 

[/mk_ornamental_title][mk_blog_carousel cat=”5″]